Go to Top

Om Lille hjemmeside

Professionel digital ekspertise

Lille Hjemmeside er et webbureau, der leverer webløsninger til dig, der ønsker en mindre og prisfornuftig hjemmeside.

Hvorfor vælge Lille Hjemmeside?

Der findes masser af små virksomheder, der tilbyder at udvikle mindre hjemmesider. Generelt drives de af mennesker med et enkelt fokus. Enten på teknikken, på layoutet eller på det indholdsmæssige. Men et enkelt fokus er ikke nok. Når det kommer til hjemmesidedesign, skal alle elementerne spille sammen og gå op i en højere enhed. Hos Lille Hjemmeside har vi ekspertise inden for alle områderne, og vi har mere end 10 års erfaring med udvikling af digitale løsninger.

Hvem står bag?

Lille Hjemmeside er et enkeltmandsfirma, der drives af Henrik Spurr. Henrik er uddannet cand.it. med speciale i design, kommunikation og medier fra IT-Universitetet i København.

Henrik Spurr har tidligere arbejdet som konsulent for nogle af Danmarks største organisationer og virksomheder fx TDC, LO, Statens Serum Institut, Gentofte Hospital, Statoil og Q8 og arbejder i dag som digital konsulent hos HK Danmark. Udover eksamen fra IT-Universitetet er Henrik uddannet folkeskolelærer, har en master i kommunikation fra Roskilde Universitet og en stribe kurser fra journalistuddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole i Århus.

Kontakt Lille Hjemmeside og få et uforpligtende tilbud her.