Go to Top

Design og indhold til hjemmesider

Du har helt sikkert selv prøvet at besøge en flot hjemmeside, hvor det var svært at finde rundt. Og hvor det var svært at forstå, hvad meningen med siden egentlig var. Det undgår du med en løsning fra Lille Hjemmeside. Vi har nemlig fokus på brugervenlighed, både når det kommer til designet og til indholdet på din hjemmeside.

Tekster på hjemmesiden

Når vi læser på nettet, er vi utålmodige. Vi skimmer teksterne og springer hurtigt fra afsnit til afsnit. Det stiller særlige krav til udformningen af teksterne på hjemmesider. Samtidig skal teksterne være skrevet, så de bedst muligt tilgodeser søgemaskinerne. Ellers kommer siden ikke med i søgeresultatet hos fx søgemaskinen Google. Det er derfor en helt særlig disciplin at skrive tekster til nettet.

Med en hjemmeside fra Lille Hjemmeside får du tekster, der er målrettet nettets læsere og søgemaskiner. Vi har mere end 10 års erfaring med tekstproduktion til digitale medier, og vi ved, hvordan en god tekst skal skrues sammen.

Design og struktur

Hos Lille Hjemmeside har vi brugervenligheden i højsædet. Vores filosofi er: Anvendelighed frem for et funky design. Derfor designer og strukturerer vi vores hjemmesider ud fra klassiske konventioner for hjemmesidedesign. Nogle synes måske, det er lidt kedeligt. Men vi gør det, fordi vi ved, det fungerer bedst for brugerne.

Læs mere om brugervenlighed på brugervenlighedseksperten Jacob Nielsens hjemmeside her (på engelsk).

Optimering til søgemaskiner

Det kan være rigtig svært at få sin hjemmeside placeret i toppen af søgeresultatet hos fx Google. Lille Hjemmeside hjælper dig med at få din hjemmeside optimeret bedst muligt til søgning. Både nede i maskinrummet, i koderne og ved at gøre dine tekster og menuer så søgbare som muligt.

Kontakt Lille Hjemmeside og få et uforpligtende tilbud her.