Go to Top

Vedligeholdelse og opdatering af hjemmesider

En hjemmeside fra Lille Hjemmeside er så let at vedligeholde, at du selv kan stå for det. Uden problemer kan du tilføje nye sider, uploade billeder og redigere i teksterne. Det betyder, at du slipper for at betale os eller et andet webbureau for små opdateringsopgaver.

Trin for trin-guides

Hvis du har brug for vejledning, har Lille Hjemmeside udviklet en række trin for trin-guides. Helt enkelt i tekst og billeder viser de, hvordan du foretager de hyppigst forekommende rutiner, når du skal opdatere. Det sikrer, at du selv kan stå for vedligeholdelsen af din hjemmeside. Lille Hjemmesides trin for trin-guides er på dansk og skræddersys din løsning og dine behov.

Online support

Har du brug for yderligere support, tilbyder Lille Hjemmeside gratis online support den første måned efter, du har overtaget din hjemmeside. Efter en måned kan du få online support på klippekort, hvis du stadig synes, du har behov.

Udliciter webarbejdet til os

Flere af vores kunder har travlt med deres forretninger og ønsker derfor ikke selv at stå for arbejdet med en hjemmeside. Lille Hjemmeside tilbyder derfor også at overtage alt vedligeholdelsesarbejdet.

Kontakt Lille Hjemmeside og hør nærmere om mulighederne.